Начало / Доставка и плащане

Доставка и плащане

  КАЛКУЛАТОРИ ЗА ЦЕНА НА ДОСТАВКА

             

                                                

  КЛИЕНТИТЕ МОГАТ ДА ИЗБИРАТ МЕЖДУ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ НА ДОСТАВКА: 

  1. Доставка до посочен от Клиента адрес;
  2. Доставка до офис на куриер;
  3. Лично получаване от нашия обект;

   

  НАЧИН НА ДОСТАВКА – КУРИЕР ДО АДРЕС ИЛИ ОФИС

  Стойността на доставката на поръчаните стоки е за сметка на ПОЛУЧАТЕЛЯ.
  С размера на дължимите разноски за доставка на стоките Клиентът може да се запознае на сайта на съответния лицензиран пощенски оператор (куриер), чрез който желае да му бъде доставена стоката.
  Стойността на доставката се определя съгласно тарифата на съответната куриерска компания в зависимост от адреса на доставка, размера и теглото на пратката, стойността на наложения платеж, вида на избраната от Клиента услуга и др.
  Всички наши клиенти могат да се възползват от ОТСТЪПКА от цената на куриерската услуга.
  Всяка пратка се изпраща автоматично с включена опция за преглед. Клиентът се задължава да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и преди подписването на товарителницата/транспортния документ.

   

  МОЖЕТЕ ДА ИЗБИРАТЕ МЕЖДУ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

  * Наложен платеж - плащането се извършва в брой на куриера при доставката;
  * Дебитна или кредитна карта - плащане се извършва посредством ПОС-терминал на куриера, който доставя пратката или в офиса, от който получавате пратката;

  При получаване Клиентът заплаща стоката, а куриера издава разписка за пощенски паричен превод, която е законово признат документ и заменя касовия бон.

   

  НАЧИН НА ДОСТАВКА – ОБЕКТ Kokoauto.BG

  При получаване на място от  нашия обект не се заплаща доставка.
  Когато при пускане на поръчката Клиента е избрал опцията за получаване от нашия обект, консултант на Kokoauto.BG ще Ви информира с e-mail или телефонно обаждане за прогнозната дата на която ще можете да вземете поръчана стока. След като поръчана стока се намира в обекта на Търговеца, консултанта информира Клиента за готовността за предаване на стоката.

  Срокът за доставка на стоките е до 3 работни  дни (в зависимост от складовата наличност) считано от деня, следващ деня в който поръчката е потвърдена от наш Служител. 


   

quality Гарантирано качество consulting Безплатна консултация lowPrice Гарантирано ниски цени customers 100% доволни клиенти delivery Проверка на пратката